Congres Basis GGZ 2019: inspirerend en verbindend

Het tweede Congres Basis GGZ op 31 oktober jl. in Studio’s Aalsmeer was een succes! Ruim 250 bezoekers lieten zich inspireren door experts en door elkaar: “Wederom een geweldig congres - toffe locatie, leuke formats, inspirerende sprekers en fijne contacten” en “een dag met veel nieuwe ideeën en een kijk op de toekomst voor de GGZ.”

De energieke dagvoorzitter Esther van der Voort startte het congres met een College tour met experts Sabine Uitslag en Floortje Scheepers. Het verdere programma van het Congres Basis GGZ 2019 bood verschillende sessies zoals de Holy Shit Show, de Basis Draait Door, The Voice of the Basis GGZ en Hello Goodbye. Thema’s zoals werkgeluk en de kern van een behandeling zijn tijdens deze sessies op verschillende manieren belicht.

Sfeerimpressie
Een indruk krijgen van de dag? Bekijk de sfeerimpressie:

Ontspannen, delen en ontmoeten
“Ik ben ook blij als ik een collega nu eindelijk kan helpen met iets waar ik ook lang mee heb geworsteld en dat ik hier mensen ontmoet die mij ook kunnen helpen”, aldus een van de bezoekers. Stichting KiBG gelooft dat mensen beter kunnen werken als zij over hun werk kunnen praten met anderen. We vonden het dan ook mooi om nieuwe relaties te zien ontstaan en bezoekers te zien nagenieten en verder praten tijdens de borrel.

Wij kijken terug op een mooi congres; met veel dank aan de locatie, de experts en de bezoekers!

Tot op het Congres Basis GGZ 2020     

Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief

 

 

 
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren