Het Congres Basis GGZ is hét evenement voor iedereen werkzaam in en om de Basis GGZ. Over mensgericht behandelen, bevlogenheid, traumasensitief werken, klimaatangst en meer. Geniet van inspirerende lezingen, werksessies en masterclasses - op locatie of online.
 

    Woensdag 18 mei 2022    
             
    Burgers' Zoo Arnhem
9:30- 17:30 uur
  vanaf €71,95
      +    
      Online via ons digitale platform
13:00 - 17:30 uur
  vanaf €29,90
           
         
           
    Geaccrediteerd   Lees meer >

 

Uitgelicht

Floortje Scheepers

(Keynote)  Floortje Scheepers  |  Over mensgericht behandelen en de Netwerk Intake

Hoe kunnen we het modeldenken loslaten en ons meer op het individu richten in de GGZ? Floortje Scheepers, hoogleraar innovatie bij UMC Utrecht, spreekt over het belang van taalgebruik, de relatie tussen behandelaar en cliënt en de inzet van Netwerk Intake.

   

Anne Marsman

(Sessie)  Anne Marsman  |  Traumasensitief werken

Wie traumasensitief werkt, houdt rekening met het feit dat mensen ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt kunnen hebben, en de mogelijke gevolgen hiervan. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Anne Marsman legt je dit uit aan de hand van haar persoonlijke ervaring en wetenschappelijke kennis.

   

(Masterclass) Erwin Bijlsma & Wouter Sloot  |  Virtual Reality - ervaar het zelf

Hoe kan je effectief VR (Virtual Reality) in je behandeling inzetten? Hoe zet je als organisatie de stap in deze nieuwe zorg? Wat zijn de tops en flops? Erwin Bijlsma en Wouter Sloot delen tijdens deze masterclass hun ervaringen en laten deelnemers ook zelf aan de slag gaan met VR.

   
 

En verder:

Klimaatpsychologie, hoe word je een betere therapeut, de keuzes tussen wetenschap en intuïtie, kiezen vanuit je kracht, effectief blended behandelen, leefstijl - wat werkt echt, de Yucelmethode en meer...
 

Bekijk het hele programma >

 

 

 

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren