Woensdag 18 mei 2022    
         
  Burgers' Zoo Arnhem
9:00 - 17:00 uur
  vanaf €71,95
         
 

 

óf    
         
  Online via ons digitale platform
13:00 - 17:00 uur
  vanaf €29,90
         
   

   

 

Congres Basis GGZ verplaatst i.v.m. Covid-19

Het Congres Basis GGZ is verplaatst naar woensdag 18 mei 2022. Gezien de situatie rondom Covid-19 vonden we het niet passend of wenselijk het congres, waarbij verbinding en samenzijn centraal zouden moeten staan, in november 2021 door te laten gaan. Geregistreerde deelnemers hebben hierover bericht ontvangen.

 

We gaan vol enthousiasme voor een tweede kans op woensdag 18 mei. Het mooie programma en de inspirerende sprekers nemen we gewoon mee!

 

Fier (op) de Basis GGZ! 

Het Congres Basis GGZ is hét evenement voor iedereen werkzaam in en om de Basis GGZ. Over mensgericht behandelen, bevlogenheid, traumasensitief werken, klimaatangst en meer. Geniet van inspirerende lezingen, werksessies en masterclasses - op locatie of online.
 

Uitgelicht

Floortje Scheepers

(Keynote)  Floortje Scheepers  |  Over mensgericht behandelen en de Netwerk Intake

Hoe kunnen we het modeldenken loslaten en ons meer op het individu richten in de GGZ? Floortje Scheepers, hoogleraar innovatie bij UMC Utrecht, spreekt over het belang van taalgebruik, de relatie tussen behandelaar en cliënt en de inzet van Netwerk Intake.

   

Anne Marsman

(Sessie)  Anne Marsman  |  Traumasensitief werken

Wie traumasensitief werkt, houdt rekening met het feit dat mensen ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt kunnen hebben, en de mogelijke gevolgen hiervan. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Anne Marsman legt je dit uit aan de hand van haar persoonlijke ervaring en wetenschappelijke kennis.

   
 

Wie en wat kan je nog meer verwachten? Bekijk het programma >

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren