Hét evenement voor de Basis GGZ

Op donderdag 31 oktober 2019 vindt voor de tweede keer het Congres Basis GGZ plaats. Waarom? Mensen werken beter als ze met elkaar praten over hun werk.

Het Congres Basis GGZ is bij uitstek de dag voor mensen die werkzaam zijn in en om de Basis GGZ. Ideeën opdoen? Verbinding leggen? De keuze is aan jou en het is allemaal mogelijk tijdens het Congres Basis GGZ.

Meld je direct aan »
 

 

Uit het programma...

College Tour - stel jouw vragen over werkplezier en innovatie

Waarom ben jij psycholoog geworden? Sta stil bij waar jij trots op bent en wat je plezier geeft. Tijdens de College Tour beantwoordt Sabine Uitslag jouw vragen over werkplezier in de zorg. Lees meer » Hoe helpt innovatie bij behandelen? Speelt innovatie een rol om tot de kern van de Basis GGZ te komen? Floortje Scheepers vertelt hoe zij innovatie ziet en beantwoordt jouw vragen. Lees meer »

 

Keuzesessies - kies bijvoorbeeld voor...

Rollenspel - één casus, drie theoretische kaders

Een cliënt introduceert één casus. Drie experts behandelen de cliënt kort vanuit een van de theoretische kaders. Jij krijgt de verschillen, en overeenkomsten, tussen deze kaders in beeld en kan al je vragen stellen. Lees meer »

Hello Goodbye

Waarom is werken aan een (therapeutische) relatie belangrijk? Hoe verbeter en onderhoud ik mijn vaardigheden? Ga mee met Michiel Linssen tijdens deze workshop voor antwoord op deze vragen. Lees meer »

 

The Voice of the GBGGZ

Kom luisteren naar een aantal van de beste ideeën voor de Basis GGZ. Laat weten wat je van het idee vindt; geef feedback, doe suggesties of steek een hand uit en werk samen. Lees meer »

...of één van de andere keuzesessies

 

Meld je direct aan »
 

Wanneer? Donderdag 31 oktober 2019, 10:00 - 19:00 (inclusief eten)
Waar? Studio's Aalsmeer (Van Cleeffkade 15, 1431 BA Aalsmeer)
Wat? Bekijk het programma »
Voor wie? Iedereen die betere mentale zorg nastreeft
Aanmelden Meld je aan »
eventregistratie
 eventregistratie