Deze experts kom je tegen op het congres

 

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag is sinds 2018 projectdirecteur Werkplezier bij FWG Progressional People onder de titel Chief Inspiration Officer. Sabine is van oorsprong verpleegkundige, gezondheidswetenschapper en bestuurder. Ze zet zich nu in om werkplezier op de bestuurlijke agenda’s te krijgen.

 ‘Ik heb een missie en dat is te komen tot 1 miljoen gelukkige medewerkers in de zorg in Nederland. Dit kan en wil ik niet alleen doen; dat zullen we samen moeten doen, door verbindingen te maken.’

Prof. Dr. Floortje Scheepers

Ik houd me bezig met verschillende innovatieprojecten waarmee ik de GGZ hoop te transformeren naar een netwerkorganisatie waarin kennis en kunde gedeeld worden en behandeldoelen gezien worden als een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

De belangrijkste projecten zijn

PsyNet

PsyData

De verhalenbank

Simeon Karsten (Vitamine Z)

Simeon Karsten (32), oprichter van Stichting Vitamine Z, is een jongvolwassene die zelf vijf jaar geleden in een depressie stortte. Als geestelijk verzorger met een filosofie achtergrond organiseert hij jaarlijks festivals, workshops, trainingen en lezingen rondom het thema falen en imperfectie. Zijn missie is om imperfectie normaal te maken als preventie tegen de epidemie van burn-out en depressie.

Michiel Linssen

Ik ben werkzaam als GZ-psycholoog, spreker, schrijver en trainer. Ik probeer te leren hoe ik een steeds betere therapeut kan worden. Eigenlijk hoe ik ieder moment de beste versie van mezelf kan worden. Ik probeer anderen (cliënten, hulpverleners, organisaties) daar ook toe te inspireren en verder mee te helpen. Daar leer ik dan ook weer van. Ik deel dit in dialogen, therapie en stukken die ik schrijf. Doe je mee?

Grietsje Visser

Grietsje Visser is directeur Mindfit, onderdeel van Dimence Groep. Grietsje is bestuurslid van de Stichting Kwaliteit in Basis GGZ (KiBG) en onderdeel van de programmacommissie van het Congres Basis GGZ.

 

Marnix Pauwels

‘Marnix Pauwels (Arnhem, 1968) is copywriter, columnist, auteur, geluksfilosoof, dichter, coach, vader, liedjesschrijver/zanger, liefhebber van mooie vrouwen, gelegenheidsvisser en erkend ervaringsdeskundige op het gebied van zo’n beetje elke psychische stoornis denkbaar. Na een leven vol roekeloze verslavingen, eindeloos verstoppen en keihard cynisme, kwam hij begin 2013 tot een inzicht dat alles compleet veranderde. Sindsdien is hij bijna fulltime een onverstoorbaar blije eikel.’

Wing Yan Man

Wing Yan Man (31) kwam een aantal jaar geleden onverwachts in een burn-out terecht. Ze verlaat het bedrijfsleven en richt de 3310-School for Millennials op. Nu geeft ze workshops en trainingen ter preventie van burn-out en adviseert ze millennials (personen geboren tussen 1980 en 2000) en young professionals op het gebied van zelfzorg, energiebehoud en personal branding.

Herman de Hoogh

Mijn naam is Herman de Hoogh. Sinds 1986 werk ik in de geestelijke gezondheidszorg als psycholoog, vanaf 1999 als GZ-psycholoog en vanaf maart 2018 bij Mentaal Beter in Tiel. Mijn specialisatie is oplossingsgerichte gesprekstherapie. Bij deze aanpak wordt naast de moeilijkheden vooral gelet op mogelijkheden en krachten van een cliënt om zelf weer tot oplossingen te komen. Neem ook eens een kijkje op www.oplossingsgericht.nu

 

eventregistratie
 eventregistratie