Tarieven

Je kan het congres zowel online (dagdeel) als op locatie Burgers' Zoo (hele dag) bijwonen - jij kan kiezen wat voor jou past. De kaarten voor de dag op locatie zijn beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij, want op=op!

 

Korting voor Keurmerkdragers

Werk je bij een GGZ-aanbieder met het Keurmerk Basis GGZ? Dan krijg je korting.
 

    Tarief   Met Keurmerk-korting*
Online (dagdeel)   € 36,00   € 29,90
Op locatie (hele dag)   € 107,95   € 71,95
* Voor organisaties met het Keurmerk Basis GGZ 2021 en/of 2022

 

Locatie

Online: digitaal platform

Kies je er voor het congres online bij te wonen? Dan krijg je toegang tot het digitale platform. Hier kan je gemakkelijk de sessies die jij kiest bijwonen. Via de chat praat je mee. Je kan reageren op polls en in breakout rooms ga je ook de interactie met andere deelnemers aan.

 

Op locatie: Burgers' Zoo Meeting Centre

Antoon van Hooffplein 1
6816 SH Arnhem
Nederland

Website: https://www.safarimeetingcentre.nl/

Route
Auto

Het Safari Meeting Centre bevindt zich midden in Burgers' Zoo in Arnhem. De locatie is goed bereikbaar met de auto, vanaf A12 en A50 is de locatie binnen enkele minuten te bereiken. Klik hier om naar het Safari Meeting Centre te navigeren.

Openbaar vervoer

Het Safari Meeting Centre is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Elk kwartier vertrekt er een bus van en naar het station. Met buslijn 3 ben je binnen een kwartier op Arnhem Centraal Station, vanuit waar er treinverbindingen zijn naar o.a. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

OV-routeplanner

Met behulp van de 9292-routeplanner kan je direct vanaf jouw huis of kantoor navigeren naar het Safari Meeting Centre. Plan je reis via 9292.nl of download de app.

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren