Studio's Aalsmeer

Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer
Nederland

Website: http://www.studiosaalsmeer.nl

Routebeschrijving vanaf je adres

 

Studio's Aalsmeer

Het Congres Basis GGZ 2019 is opnieuw op een prachtige locatie; Studio's Aalsmeer. Studio’s Aalsmeer is een locatie met veel nostalgie en een rijk verleden. Het is van bloemenveiling en nationaal monument, uitgegroeid tot de plaats waar Joop van den Ende met live televisie geschiedenis schreef. Tegenwoordig is Studio’s Aalsmeer een multidisciplinaire locatie en dient het als centrum voor media, entertainment en evenementen, met als gemene deler Live.

De zalen

De zalen zijn ingericht naar New York-thema, met uitzondering van de 'Hoek van Holland'-bruine kroeg. De zaal waarin we starten, afsluiten en een maaltijd nuttigen is 'The Big Apple'. Neem vooral ook een kijkje in de prachtige Piano Bar, The Club en Downtown.

Zaal Big Apple: Unieke elementen als een replica van de Brooklyn Bridge, de spectaculaire verlichte skyline van Manhattan, een levensgrote Amerikaanse locomotief en de metershoge verlichte showtrap maken deze ruimte tot een waar pronkstuk. 

 

De Piano Bar: Het kleine etablissement met de meterslange bar is honderd procent warm rood en glanzend zwart. De rode pluchen stoelen en de zwart leren banken nodigen u uit om plaats te nemen rondom de grote glanzende vleugel. De Pianobar heeft klasse en ademt internationale allure. 

 

The Club: Een karaktervolle en spannende cabaret club. De intieme setting zorgt voor natuurlijke interactie en gezelligheid. Met zitplaatsen rondom een klein podium lijkt de ruimte gemaakt voor performances met een gouden randje zoals onder andere sizzling jazz, rauwe blues, stand-up comedy en sexy Burlesque.

 

Downtown: Groots in mogelijkheden en tegelijk een intieme sfeer. De bar, het toneel en de dansvloer maken deze ruimte geschikt voor workshops die hier plaatsvinden.

 

Hoek van Holland: Een authentiek bruin café met gezellige statafels, ouderwetse schilderijtjes en andere Hollandse curiosa. De stek waar onvergetelijke evergreens, Hollandse hits en goudeerlijke smartlappen worden meegezongen. Perfect voor de Open Space bijeenkomst en de Basis GGZ Pubquiz.

eventregistratie
 eventregistratie