Twee fysieke locaties en een doorlopende live stream. Kies jij voor een volledig digitale beleving of ga je voor de toegevoegde waarde van de fysieke ontmoeting?

 

Tarieven

  basistarief met korting*
geheel online € 21,85 € 11,85
online én op locatie** € 80,= € 50,=
* Het kortingstarief geldt voor organisaties met het Keurmerk Basis GGZ 2020
** Beperkt aantal plekken - vol = vol

 

Locaties en tijden

Online platform

De volledige congres-ervaring, maar dan online: dat kan de hele dag, van 09:30 tot 17:00 uur. Via live streams kan je actief deelnemen aan alle onderdelen. Vragen stellen, netwerken, meepraten - het kan allemaal via het digitale congresplatform vanuit jouw locatie naar keuze.
 

Ontmoeting op locatie

De kracht van de fysieke ontmoeting is groot. Zeker als het gaat om verbinding tussen mensen en het delen van kennis. Dus elkaar echt ontmoeten - dat kan ook. Op twee verschillende locaties, geheel volgens de RiVM-richtlijnen.

 

Ochtend: FutureDome (Breda)

Van 09:30 tot 13:00 uur zijn we te gast in het FutureDome in Breda. We starten met koffie en eindigen met een lunch. Bezoekers van de ochtendlocatie kunnen de rest van het programma volgen via het online platform.

FutureDome  |  Nassausingel 26, 4811 DG Breda

 


Middag: Sugarcity (Halfweg, bij Amsterdam)

Je kan ook 's middags aanhaken op locatie. Van 13:00 tot 17:00 uur speelt het programma zich af in Sugarcity te Halfweg (bij Amsterdam). We starten hier met een lunch en sluiten af met een borrel. Bezoekers van de middaglocatie kunnen het programma in de ochtend volgen via het online platform

Sugarcity  | Kristalpromenade 7, 1165 MJ Halfweg

 

 

voorbeeld uitnodiging event
 voorbeeld uitnodiging event